Witamy Gość |
Obecny czas to Czw Kwi 26, 2018 08:01 |
|
Dzisiaj |
Czas: 8:01 26 4 2018 Do końca roku zostało 250 dni. |
Imieniny obchodzą: Artemon, Klaudiusz, Klet, Marcelin, Marcelina, Maria, Marzena, Spycimir |
Nikt nie ma dziś urodzin. |
Użytkownicy obchodzący urodziny w ciągu następnych 7 dni: Adam(29) |
Kto jest na Forum |
Przez ostatnie 24 godziny byli na forum: 0 Zarejestrowanych, 0 Ukrytych i 17 Gości |
Z zarejestrowanych: Brak
|
Użytkowników w ostatniej godzinie:11 |
[ Kto jest na Forum ] |
Na Forum jest 1 użytkownik :: 0 Zarejestrowanych, 0 Ukrytych i 1 Gość Zarejestrowani Użytkownicy: Brak Najwięcej użytkowników 135 było obecnych Wto Wrz 03, 2013 20:26 |
Statystyki |
Nasi użytkownicy napisali 946 postów, 97 tematów
|
Mamy 139 zarejestrowanych użytkowników
|
Ostatnio zarejestrowana osoba: HeiffdomJoize
|
Współpraca |
Powiedz o Nas swoim znajomym, przyjaciołom, koleżankom i kolegom - kochajzycie.pl
Sprawa nas wszystkich! |
Kto jest na czacie |
Na czacie jest 0 użytkowników [
Zaloguj się by wejść na czat ] |
|
|
kochajzycie.pl |
Niezależny program poprawy bezpieczeństwa ruchu drogowego w Polsce. Zapraszamy na forum!
A oto najnowsze tematy: |
Rejestrator jazdy |
Autor: Gregor @ Wto Mar 18, 2014 22:55 |
Czołem,
trochę się zmieniło w moim życiu od ostatniego postu. Zmiany są i większe i mniejsze ale w ich wyniku od około roku robię ok 4-5 tys km przebiegu miesięcznie.
Na drodze, szczególnie w mieście spotykam się z różnymi sytuacjami. Czasem zastanawiałem się co by było gdyby było &qu...
[ Czytaj całość ] |
Komentarze: 0 :: Zobacz komentarze (Dodaj swój komentarz) |
Ciiiiiiiszaaaaa |
Autor: Youngee @ Pią Sie 10, 2012 09:31 |
dawno tu nie zaglądałem, ale widzę że większość już tu nie zagląda, chyba trzeba by ożywić ten portal, zwłaszcza że miał fajną ideę. Można wykorzystać facebooka i trochę się rozreklamować. jak ktoś "usłyszy" mój post serdecznie zapraszam.
a tak swoją drogą to chciałem równie...
[ Czytaj całość ] |
Bezpieczeństwo ruchu drogowego -praca licencjacka |
Autor: Sagan @ Pią Maj 29, 2009 20:06 |
Witam, chciałbym się zapytać czy pisał ktoś z obecnych tutaj na forum prace licencjacką lub magisterską na ten lub podobny temat? Otóż ja właśnie pisze pracę lic. na ten temat, mam już troche literatury i różnego rodzaju materiałów. Obecnie jestem na etapie kończenia planu ramowego i pisan...
[ Czytaj całość ] |
Komentarze: 1 :: Zobacz komentarze (Dodaj swój komentarz) |
Po długiej przerwie |
Autor: Youngee @ Pią Lis 21, 2008 09:03 |
Witam ponownie po długiej przerwie, z niepokojem jednak patrzę na forum, trochę cicho się tu zrobiło. A przed nami nowy sezon, pierwszy śnieg już rozjeżdżony (przynajmniej w 3miescie), ostatni czas by wymienić oponki na zimówki ( a u oponiarzy kolejki kilometrowe) eh że też zawsze czekam d...
[ Czytaj całość ] |
Jak rozruszać to forum? |
Autor: Wojtek @ Wto Kwi 29, 2008 15:26 |
Hej
Pytanie do wszystkich . Co moglibyśmy zrobić, żeby na forum wypowiadało się więcej ludzi? Ja chętnie bym sobie pogadał, ale rzadko jest z kim . Nie znam się za bardzo na pozycjonowaniu stron, to jest bardziej pytanie do Oxana, ale może da się jakoś wspólnymi siłami p...
[ Czytaj całość ] |
Przepisowa jazda |
Autor: pawlak @ Sob Mar 15, 2008 11:42 |
Obralem sobie pewny odcinek drogi w miescie. Z zamiarem przejechania go tak jak zawsze czyli na 50km/h jechale pomiedzy 60-70km/h. Jazda byla bardzo spokojna kierowcy jadacy zamna cztrzymali wszyjcy bezpieczny odstem ogolnie mowiac byl to przejachany bardzo dobrze odcinek.
Pozniej ten zam...
[ Czytaj całość ] |
|
|
|
|